fredag 28. august 2015

Pappa med 70-års feiring i Birkebeinerrittet!

Min kjære far, kjent for mange som jordomseiler, eventyrer og atlanterhavsroer fyller 70 år imorgen! Og hvilken bedre måte å feire det på enn å sykle Birkebeinerrittet!

Han starter kl 10:20 og ankommer mål ca kl 14:45 pluss/minus. La meg være den første til å rope høyt hurra og si gratulerer med dagen pappa! Om noen i løypa ser startnr 10079 er det bare å klappe ham på ryggen og gratulerer ham også!

I mai 2016 planlegger han å ro solo fra New York til Storbritannia for å markere 120-års jubileet til nordmennene Harbo og Samuelsen som var de første til å ro over et hav i 1886. Dette blir tredje gang han ror over Atlanterhavet (må jo nevne i denne sammenheng at mamma også har gjort dette solo) og er godt i gang med forberedelser og trening!

Pappa i Atlanterhavsrobåten i Drammensfjorden (aug/2015)

Hipp hurra! :-)


2 kommentarer:

  1. Gratulerer til pappaen din! Husker jeg leste to av bøkene fra jordomseilingen med Red Admiral som liten med stor glede. Gleden var desto større da jeg for et par år siden fant ut at Martin i bøkene var deg, en liten a-ha opplevelse :-)

    Morsomt å se at eventyrlysten lever sterkt fremdeles i familien!

    SvarSlett
  2. Eplet faller tydeligvis ikke langt fra stammen, og nå er det også letttere å skjønne hva som har fått deg ut på dine "ekstreme sykkelekspedisjoner"!

    SvarSlett