lørdag 24. november 2012

Concept2 Open - vant klassen min! :-)

I dag var jeg med på innendørs ro-konkurransen Concept 2 Open på Skullerud Sport Senter - og jammen vant jeg ikke klassen min 30-39 år! Yay! Nå var det riktignok vesentlig sterkere konkurranse i de andre herreklassene med en stor andel av Norges beste eliteroere i klassen 20-29år - men man får ta de seierne man får! ;-)   Ekstra bonus å klare målsetningen om å komme under 6:40 på 2000m, med slutt-tid på 6:38,7.

Ettersom jeg har fått diverse effekter fra min svoger som jobber i Londons Olympiske Komiteé tok jeg på meg min "podium jacket" for å motta premie! Dette er en jakke som Team-GB kun brukte for å motta medaljer - og siden jeg har fått en slik så tenkte jeg at jeg fikk nå bruke den!

Fornøyd med å vinne noe!...

Var kanskje litt mere prestisje å bruke jakken til denne medaljen?...
Det var også veldig morsomt at flere av Norges beste roere var på plass. Nils Jakob Hoff - som rodde dobbel i London OL, og som mange ble kjent med i NRK programmet Min Idrett - vant klassen 20-29 år med tiden 5:55 som er en ekstremt sterk tid. Se video'en under for å se avslutningen av løpet hans med Olaf Tufte som roper/sekunderer han inn.

2000m på Concept2 er av en slik distanse at man akkumulerer ekstremt mye melkesyre - og det er litt komisk å se hvor mange som må bare legge seg ned på bakken straks man har kommet "i mål". Feks. dette bildet etter målgang i klassen 20-29år:

Langflate!
Og jeg var intet unntak heller... 2000m er smertefullt mot slutten... etter at jeg fikk reist meg opp sjanglet jeg bort til nærmeste stol.


Følte at jeg måtte representere sykkelmiljøet - så jeg passet på å ha på Bærum og Omegn Cycleklubb drakten! Trekk i stil for vinterhår på bena!

Sykkeltrøye funker fint på romaskin

Imponerende å se tidene til de raskeste gutta - jeg fikk filmet litt av Nils Jakob Hoffs løp. Artig med Olaf Tufte som "motiverte" ham stort sett hele løpet. Han rodde på 5:55 som var visstnok tangering av hans personlige rekord - så han er i god form:
Mange sterke tider i 20-29år åpen klasse - med hele 6 stk under 6:20:

Fin stil på de raskeste gutta. Singlet som gjelder i romiljøet!
Nå er det tidlig i off-season fortsatt så jeg kommer nok til å fortsette å trene litt på Concept 2 fremover. Har blitt litt bitt av basillen og vil sterkt anbefale det for de som ikke har fått testet enda. Ref forresten mitt forrige innlegg om Concept 2 som introduksjon.

Samtlige resultater er her.

3 kommentarer: