søndag 12. februar 2017

Vintersykling på youtube... del II.

Sjekk sola. Den står nå såpass høyt på himmelen at hadde det bare vært tredve grader varmere så ville det jo vært riktig så sommerlig!

En fordel med alt dette lyset er at jeg kan fortsette å eksperimentere med min Gopro Session på treningstur... Og her kommer det en oppfølger til mitt forrige innlegg! Riktignok ikke veldig mye mer spennende, men jeg tok i det minste og klippet den sammen til en så kort film som mulig! Under to min faktisk! De tålmodige og observante til legge merke til at jeg er glad i å finne småveier ned til vannet for å se på utsikten!Den tilhørende Strava-økten finnes her. Jeg er nå i gang med å planlegge sykkelsesongen 2017 - og det er jammen ikke lenge til fant jeg nettopp ut. Heldigvis begynner formen å komme seg - så dette blir bra!


Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: