torsdag 1. desember 2011

Inton T6 sykkellykt

Jeg syntes det virket litt merkelig at Bikeshop har en sykkellykt med 1000lumens til salgs til den ekstremt lave prisen 489kr når tilsvarende styrke lykt koster mange ganger mer. F.eks. en Lupine 750lumens lykt på Oslo Sportslager koster nesten 3000kr...Nesten av ren fasinasjon av denne prisforskjellen har jeg nå kjøpt, installert og testet denne lykten... først var jeg overrasket da jeg åpnet pakken (inneholdt alt man trengte.. og tilogmed hodestropper om man vil bruke den til løping/langrenn el.), så ble jeg overrasket da jeg monterte den og den faktisk virket (!) - og senest i går kveld ble jeg overasket at batteriet så ut til å holde helt greit for en 3-timers tur i marka. So far so good - og selv om jeg antar at Lupine eller andre merker sannsynligvis er bedre kvalitet og holder lengre så fremstår Inton sykkellykten som et svært godt billigalternativ! ;-)
11 kommentarer:

 1. Ja, det lå jo to Lupine foran deg og lyste mens du sparte strøm!

  SvarSlett
 2. Ja, glemte kanskje å nevne at når man kjøper billiglykt så er det viktig å ha noen sykkelvenner med skikkelige saker. Uviktig detalj ;-)

  SvarSlett
 3. har lurt på denne lykta, men hvordan er hodestroppen? Finner ikke noe bilde av den, brukt som hodelykt.

  SvarSlett
 4. Har ikke testet hodestroppen ute - bare prøvd den på innendørs og virket som den satt helt greit. Justerbare stropper. Batteriet kommer i en liten "sekk" med borrelåser som man kan feste til rammen på sykkelen - og man skal bruke lykten på langrenn så bør man kanskje ha rompetaske eller drikkesekk til batteriet.

  SvarSlett
 5. men hvordan fester man denne i hodestroppen? virker som festet på lykten kun er for sykkel...

  SvarSlett
 6. glem det - fant gummistrikkene inne i eska til slut, trodde nesten jeg manglet noe :)

  SvarSlett
 7. ok topp. nå har jeg forøvrig testet denne lykten ganske mye og er godt fornøyd med den iforhold til den (billige) prisen. Eneste jeg merker at den er veldig "variabel" ifht hvor lenge den holder: For et par uker siden syklet jeg i nesten 4t, og da holdt den på svakeste lys (som holder til det meste) hele veien uten problem, mens en annen gang holdt den i 2t... virker som den ikke alltid lader 100%. men men - funker stort sett bra :)

  SvarSlett
 8. Noen som har hatt problemer med denne lykten etter å ha vært ute i mellom 15-20 minusgrader? Batteriet mitt ble helt flatt, men jeg fikk ladet det opp igjen. Syklet til sammen ca. 1,5 time tilsammen etter at jeg fikk ladet det opp, men etter å ha stått frakoblet noen dagen innendørs i en kjellerbod var batteriet flatt igjen. Nå får jeg heller ikke ladet det opp igjen. Er dette bare noe jeg må akseptere, eller har jeg en reklamasjonsgrunn her?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ble litt rot i 3. setning der. Please ignore...

   Slett
  2. Alle batterier mister kapasitet når det er kaldt, alternativet er nok å kjøre med to pakker om man trenger forlenget brukstid i kulda :)

   Slett
 9. Som jeg også nevnte så har min vært litt variabel når det gjelder hvor lenge den holder. Men, om den er helt død hadde jeg nok tatt kontakt med Bikeshop - bør jo tåle det der.

  SvarSlett