fredag 22. mai 2015

Det store hamsterhjulet..

Om noen lurer på hvorfor det ikke dukker opp noe på siden her om dagen så er det fordi jeg har holdt på med dette:


... og da mener jeg ikke at jeg bokstavelig talt har løpt rundt i et overdimensjonert hamsterhjul, men det er en metafor på at jeg har vært igjennom en periode med hel@#¤¤%vetes mye jobbing og tilsvarende mindre av alt annet! Realiteten er at jeg sitter stort sett og kikker på et regneark, prater i telefonen, eller sitter på et møterom og diskuterer ting helt ikke-relatert-til-sykling. Trenger vel kanskje ikke tilføye at for mye av slike aktiviteter gjør at man blir tjukk, slapp og utrent. Sånn sett hadde det monstersvære hamsterhjulet kanskje vært et bedre alternativ.

Sykkelformen min har dermed invers korrelasjon til resten av de treningsnarkomane overivrige turmosjonistene i landet ettersom jeg var i superform i mars, og som siden Roubaix har gått gradvis nedoverbakke til å blir i sånn "passe form" nå i slutten av mai. Egentlig skulle jeg være med på litt flere ritt i vår men de har blitt kanselert en etter en.

Men jeg kommer sterkere tilbake! Kanskje allerede til helgen da jeg skal sykle Søgne Grand Prix!

God Pinse!

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: